Incasso van openstaande contributie en boetes

Soms betalen clubleden ondanks de vele verzoeken daartoe de facturen niet. Elk lid kan daar een eigen reden voor hebben. Hoe gaat u om met deze leden en hoe ontvangt u alsnog een betaling?

Incasso van openstaande facturen kan een zware taak zijn voor de vrijwilligers van een club. Bovendien is niet iedereen geschikt voor dit vak!


Excellent is van oorsprong gespecialiseerd in juridische incasso voor kleine ondernemingen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in deze branche en weten precies hoe om te gaan met niet betalende (ex)leden.


Nadat het herinnering traject is afgerond wordt nog één laatste wettelijke incasso (WIK) brief verzonden. Hierin wordt het lid in de gelegenheid gesteld het verschuldigde binnen 14 dagen zonder bijkomende incassokosten te voldoen.


Na het verstrijken van deze termijn starten wij (na goedkeuring bestuur) automatisch het incassoproces op. Het dossier wordt door een van onze incassojuristen behandeld. Zo nodig tot en met de Executie van het vonnis.


Probeer ons uit en dien een gratis proef incasso in!

 

| Betrouwbaar | Professioneel | Doeltreffend |
Zeemansstraat 60    ¨    1506 CV Zaandam    ¨    T 075 612 50 30    ¨    F 075 631 23 44    ¨    info@clubcontributie.nl